Tečajevi za pojedince

Tečajevi za pojedince

Individualni tečajevi po metodi potpunog uranjanja

Pojedinačni polaznici mogu odabrati između tečaja jedan na jedan ili tečaja u zajedničkoj grupi. Zajedničke grupe su za maksimalno četvoro ljudi. Kojigod tečaj da odaberete, očekujte da ćete dom dijeliti s profesorima te govoriti engleski od doručka do odlaska na spavanje!

Naši tečajevi engleskog po metodi potpunog uranjanja su jedinstveni po mnogo čemu. Tipični dvotjedni tečaj se sastoji od 140 sati engleskog u praksi u kombinaciji nastave, engleskog u praksi te konverzacije s Vašim profesorima. Ovo je jednako kao da imate tri sata normalne razredne nastave tjedno kroz čitavu godinu!

Povrh toga, Vaš tečaj uključuje kompletan izletnički program koji, osim što je zanimljiv i zabavan, pruža Vam mogućnost da razgovarate s drugim ljudima u različitim situacijama. Ni jedan drugi tečaj po metodi potpunog uranjanja Vam ne nudi toliko!

Tečaj jedan na jedan

Tečaj jedan na jedan Vam omogućava da učite prema Vašem vlastitom ritmu bez ikakvih ometanja. Vaš tečaj je potpuno usmjeren na Vaše osobne potrebe i želje zbog čega je neusporedivo učinkovit.

Tijekom Vašeg tečaja dijelite kuću s dva profesora engleskog i svaki aspekt Vaše svakodnevnice u kući doprinosi živosti i boji Vašeg engleskog. Svakodnevni razgovori s profesorima omogućavaju Vam da poboljšate tečnost i točnost svojeg engleskog.

Tečaj u zajedničkoj grupi

Full immersion group courses

Ukoliko Vam više odgovara učiti engleski u maloj grupi, možete se priključiti jednom od naših tečajeva u zajedničkim grupama koje sadrže maksimalno četiri osobe. Vi i Vaša grupa živite zajedno u prekrasnoj kući s Vašim profesorima. Učenje u zajedničkoj grupi može biti veoma učinkovito jer Vam omogućava da vježbate Vaš engleski i sa svoja dva profesora i s drugim polaznicima. Na raspolaganju su Vam tečajevi općeg engleskog i poslovnog engleskog.

Svi tečajevi

Bilo da odaberete učiti jedan na jedan s Vašim profesorima ili se priključite manjoj grupi, Vaš tečaj uključuje smještaj u punom pansionu u kući koju dijelite s dva profesora u kojoj imate svoju vlastitu sobu. Profesori su najčešće bračni par tako da je atmosfera slična onoj obiteljskoj, ali bez bučne djece!

individual student options

Informacija