Tečajevi u privatnim grupama

Tečajevi u privatnim grupama

Naši tečajevi u privatnim grupama koji su osmišljeni isključivo za Vas, Vaše prijatelje ili poslovne suradnike, omogućavaju nam da Vam ponudimo tečaj engleskog po metodi potpunog uranjanja (eng. full-immersion) koji je posvećen Vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.

Tečajevi u privatnim grupama su idealno rješenje za firme koje žele da njezini zaposlenici budu u mogućnosti učiti u timu, te odlična ideja za grupe prijatelja koje žele zajedno živjeti, učiti i uživati u Engleskoj. Ili, još bolje, naši tečajevi su zabavan način da se ozbiljno uči!

Privatni tečajevi engleskog po metodi potpunog uranjanja

Tečajevi u privatnim grupama su namijenjeni za maksimalno 4 osobe koje uče engleski zajedno, iako Vam prema potrebi možemo ponuditi i tečajeve za veće grupe. Uobičajeno trajanje tečaja je 2 tjedna, 3 tjedna ili 4 tjedna, međutim, prema potrebi Vam možemo ponuditi i duže tečajeve.

Naši tečajevi engleskog jezika u privatnim grupama su intenzivni i veoma učinkoviti, ali istodobno i zabavni, kao uostalom i svi naši tečajevi.

Dvotjedni tečaj engleskog uključuje više od 140 sati razredne nastave, engleski u praksi i konverzaciju s Vašim profesorima. Ni jedan drugi tečaj engleskog po metodi potpunog uranjanja ne nudi takav stupanj ekskluzivnosti i nastavnog sadržaja.

Vaš tečaj može biti namijenjen učenju specifičnog vokabulara ili praksi korištenja engleskog u praktične svrhe, kao što su izrada prezentacija, vođenje pregovora i tome slično. Kao alternativa, Vaš tečaj može pokrivati opći i društveni engleski. Vaš je tečaj, Vi birate!

Maksimalna fleksibilnost

Za relativno mali dodatni iznos, tečaj u privatnim grupama od 4 polaznika se može podijeliti u dvije manje grupe, što omogućava poduku dva na jedan. Grupa živi zajedno u istoj kući te je izvan razredne nastave još uvijek jedna grupa s 4 polaznika.

Planiranje tečajeva

Nudimo Vam tečajeve općeg engleskog ili poslovnog engleskog. U svakom slučaju, Vaš tečaj se planira prije Vašeg dolaska. Oko mjesec dana prije početka Vašeg tečaja, imat ćete pismeni test znanja i telefonski intervju kako bi procijenili Vaše mogućnosti i potrebe. Povrh toga, poslat ćemo Vam upitnik u kojemu možete naznačiti Vaše potrebe i ciljeve u odnosu na tečaj.

English full immersion groups

Informacija