Smještaj tijekom tečaja – Učite i živite sa svojim profesorima

Smještaj tijekom tečaja

Učite i živite sa svojim profesorima

Tijekom Vašeg tečaja engleskog jezika u Engleskoj po metodi potpunog uranjanja živite i učite u divnoj kući koju dijelite sa svoja dva profesora te, ukoliko ste dio manje grupe, s drugim članovima Vaše grupe. Vaši profesori uglavnom su bračni parovi što znači da imate osjećaj kao da živite u obitelji, ali bez bučne djece!

Vaš smještaj

Povrh toga što dijelite kuću sa svojim profesorima, svi tečajevi po metodi potpunog uranjanja uključuju smještaj s punim pansionom što znači da se svaki dan u kući pripremaju kontinentalan doručak, lagani ručak i večera.

Bez obzira na tečaj koji odaberete, imate svoju vlastitu sobu te možete slobodno koristiti cijelu kuću, njezine pogodnosti i posjed.

Riverside pubs - Malta Inn in Kent

Lokacija

Većina kuća koju koristimo za naše tečajeve engleskog se nalazi na mirnim predjelima južne engleske, u blizini Londona, Canterburya, Guildforda, Batha, Oxforda i Cambridgea.

Vaš smještaj se bira prema veličini Vaše grupe. Na primjer, za grupu od 4 učenika, koristimo kuću s 5 ili 6 spavaćih soba tako da uvijek ima dovoljno prostora! Nastojimo omogućiti da svatko ima vlastitu kupaonu, iako to nije uvijek moguće te je neki od polaznika trebaju zajednički koristiti.

Pojedinosti o smještaju ćemo Vam poslati nakon potvrde i plaćanja Vaše rezervacije.

English full immersion groups

Informacija