Opcije tečaja u privatnoj grupi

Opcije tečaja u privatnoj grupi

Za naše tečajeve u privatnim grupama moguće je izvršiti rezervaciju isključivo za Vas i Vaše prijatelje, ili kolege. Budući da se radi o privatnim tečajevima engleskog, možemo Vam ponuditi nekoliko opcija koje navodimo dole niže. Ukoliko zatražite bilo koju od navedenih opcija, potrebno ih je specificirati kada zatražite cijenu za Vaš tečaj u vrijeme izvršavanja rezervacije.
Podijeljene grupe

Standardni tečaj u privatnoj grupi je za maksimalno 4 osobe koje skupa pohađaju razrednu nastavu. Kako bi obična grupa bila učinkovita, potrebno je da svi polaznici imaju sličan stupanj znanja. Ukoliko želite izvršiti rezervaciju za tečaj u privatnoj grupi za četvoro polaznika koji nemaju isti stupanj znanja jezika, možemo Vam ponuditi naše „podijeljene grupe“.

Uz relativno malu nadoplatu, možemo podijeliti Vašu malu grupu od četiri učenika u dvije manje grupe. Dvije manje grupe (koje se obično sastoje od dvije osobe) imaju odvojenu nastavu za vrijeme satova gramatike te na taj način ti učenici uživaju pogodnosti nastave dva na jedan.

Velike grupe

Naše standardne grupe su ograničene na 4 polaznika, ali smo prema potrebi u mogućnosti pružiti smještaj većim grupama do 8 osoba. Međutim, postoji samo mali broj kuća u kojima je moguće smjestiti veće grupe te je stoga dostupnost istih ograničena. Ukoliko želite izvršiti rezervaciju za veću grupu, u pravilu je potrebno izvršiti rezervaciju najkasnije 4 mjeseca prije datuma početka tečaja.

Tečajevi poslovnog engleskog

Ukoliko Vas zanima nešto malo drugačije, naši tečajevi poslovnog engleskog su idealni za Vas! Naši tečajevi poslovnog engleskog se održavaju u jednoj od tek nekoliko prekrasnih engleskih ladanjskih vila. Ova imanja se nalaze uglavnom na jugu ili jugozapadu Engleske, ali su nam dostupna i imanja na drugim mjestima u Engleskoj.

Naši tečajevi poslovnog engleskog po metodi potpunog uranjanja se održavaju u nekim od najljepših ladanjskih vila Engleske te su primjereni grupama od oko 8-20 polaznika. Ukoliko želite učiti engleski u autentičnom stilu te što više izvući iz Vašeg boravka u Engleskoj, kliknite ovdje kako bi saznali više o našim tečajevima poslovnog engleskog..

Izborne aktivnosti

Iako je izletnički program uključen u sve naše tečajeve, možda ćete željeti raditi neke specifične stvari, ili ćete željeti posjetiti mjesta koja nisu navedena na našem popisu planiranih aktivnosti. To može uključivati sudjelovanje u različitim vrstama sporta, kao što su jedrenje na kopnu, moto utrke, karting, paint-ball ratovi ili bungee jumping, gledanje nogometa, ragbija ili konjičkih utrka, ili možda želite vidjeti neki mjuzikl na West Endu.

English full immersion groups

Informacija