Kompletan uključeni izletnički program

Kompletan uključeni izletnički program

Ukoliko želite naučiti govoriti engleski potrebno je da vježbate govoriti s ljudima! Zbog toga je veliki dio našeg tečaja posvećen engleskom u praksi. Izletnički program uključen u Vaš tečaj engleskog nije samo zamišljen da bude zanimljiv, već da Vam pomogne da poboljšate Vaše vještine govora i slušanja.

Svaki izlet će biti različit, edukativan, zanimljiv i, nadamo se, prijatan. Tijekom izleta potrebno je stalno govoriti engleski. Na kraju svakog dana, polaznici i profesori razgovaraju o aktivnostima toga dana tijekom večere.

Planirani izletnički program

Izrađujemo izletnički program za Vaš tečaj prije nego što dođete u UK, uzimajući veliki broj čimbenika u obzir (uključujući vremensku prognozu za Englesku!).

Tipični program uključuje nekoliko posjeta Londonu tijekom kojih ćete vidjeti mnoge od poznatijih znamenitosti Londona, te nekoliko onih koje većina turista ne posjeti.

Visit London's fantastic museums

London se ponosi nekim od najnevjerojatnijih muzeja i galerija umjetnina na svijetu, ali također ima i mnoge druge prekrasne lokacije i fascinantne tržnice na otvorenom.

Vaši izleti nisu ograničeni samo na London. Također Vam nudimo izlete do barem jednog od glavnih sveučilišnih gradova, plus mjesta kao što su Eden Project i najduži safari park Longleat.

Za grupe poslovnog engleskog višeg stupnja nastojimo organizirati prisustvovanje predavanju o poduzetništvu na sveučilištu, iako to ne jamčimo budući da ono ovisi o mnogim čimbenicima.

Povrh svega, možemo organizirati posjete multinacionalnim kompanijama na lokalnom području te Vam na taj način pružiti mogućnost da vidite kako se posluje u UK-u.

Izborne aktivnosti

Na Vaš zahtjev također Vam možemo ponuditi različite sportske ili društvene aktivnosti (te aktivnosti nisu uključene u cijenu tečaja). Poslat ćemo Vam popis tih izbornih aktivnosti i njihovih cijena kada izvršite svoju rezervaciju.

Riverside pubs - Malta Inn in Kent

London at night

Informacija

A good way to see London