Zašto odabrati Immersion-UK

Zašto odabrati Immersion-UK

Immersion-UK su specijalizirani u ponudi tečajeva engleskog u Engleskoj po metodi potpunog uranjanja. Naša baza se nalazi u Londonu, ali nudimo tečajeve na različitim lokacijama južne Engleske. Naši tečajevi nude učinkovit i efektivan način za poboljšanje Vašeg engleskog, u pisanju i govoru, u ugodnom okruženju bez stresa. Naš glavni cilj je pomoći Vam da poboljšate Vaš engleski zabavljajući se u isto vrijeme.

Zašto odabrati tečaj po metodi potpunog uranjanja kod nas?

Naši tečajevi engleskog po metodi potpunog uranjanja nude Vam jedinstveni paket edukacije, smještaja i izleta. Od trenutka kada sletite na Heathrow ili Gatwick, Vaš cijeli boravak kod nas će biti jedna kontinuirana lekcija, a Vi ćete biti oduševljeni!

Glavna prednost tečaja engleskog u Engleskoj po metodi potpunog uranjanja je da ste potpuno okruženi zemljom u kojoj boravite, njezinom atmosferom i jezikom. To nije engleski iz učionice već pravi engleski. Od trenutka kada dođete, pa sve do trenutka kada odete, govorit ćete ili slušati ljude kako govore engleski.

Učite i živite sa svojim profesorima. Svakodnevno doručkujete, ručate i večerate s svojim profesorima, stalno razgovarate sa svojim profesorima i idete redovito na izlete s njima. Vaš cijeli dan je jedna lekcija, što znači da možete unaprijediti svoje znanje mnogo brže.

Tečajevi za pojedince i grupe

Nudimo Vam tečajeve jedan na jedan i u zajedničkim grupama za pojedince, kao i tečajeve u privatnim grupama. Možemo Vam ponuditi tečajeve općeg engleskog za polaznike svih stupnjeva znanja, od početnog do naprednog (A1-C2), te tečajeve poslovnog engleskog za polaznike srednjeg ili viših stupnjeva (B1-C2).

Iako je engleski važan za posao, nužan je za svakodnevan život. Ukoliko ikad otputujete iz svoje vlastite zemlje, trebat ćete moći kupovati karte, pitati za upute, pitati za artikle u dućanu, razumjeti jelovnike u restoranima i tome slično. Čak ukoliko Vam je engleski potreban za posao, trebat će Vam i da možete voditi normalne svakodnevne razgovore s običnim ljudima. Veliki dio Vašeg tečaja, osobito Vaš izletnički program, zamišljen je da Vam pomogne izgraditi tečnost i sigurnost u Vaš govorni engleski.

Transparentnost cijena

Naše cijene uključuju poduku, nastavne materijale, smještaj u punom pansionu, ulaznice tijekom izleta te prijevoz od i do zračnih luka London Heathrow ili Gatwick. Skriveni troškovi ne postoje.

Enjoy English culture

Informacija